Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:06 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract atribuit de Primăria Municipiului Măcin, județul Tulcea. Ce societate se va ocupa de lucrări (document)

ro

23 Sep, 2021 10:56 3217 Marime text
  • Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 2.412.700 lei.
  • Societatea căreia i-a fost atribuit contractul este Arcosim SRL.

Primăria Municipiului Măcin, județul Tulcea a atribuit recent un contract de lucrări de reparații generale și de renovare. Conform Licitatiapublica.ro, contractul prevede proiectare, execuție lucrări și asistenta tehnica din partea proiectantului pe perioada de execuție a lucrărilor , pentru obiectivul de investiții: "Creșterea eficientei energetice în cadrul clădirilor publice UAT Măcin, respectiv Politia Locala Oraș Măcin".
 
Descriere:
Obiectivul contractului îl reprezintă creșterea eficienței energetice a clădirii în care funcționează Politia locala a orașului Măcin.
Contractul va cuprinde
A. Servicii de proiectare faza PT, care cuprinde DTAC, PT și detalii de execuție (memorii tehnice, breviare de calcul, caiete de sarcini, liste cu cantități de lucrări, piese desenate);
B. Asistența tehnică din partea proiectantului, pe parcursul execuției lucrărilor;
C. Execuția lucrărilor descrise după cum urmează:
- Lucrări de reabilitare termică a elementelor de anvelopă a clădirii;
- Lucrări de reabilitare termică a sistemului de încălzire și a sistemului de furnizare a apei calde menajere;
- Instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice și termice, pentru consum propriu;
- instalarea unui sistem de climatizare și ventilare mecanica , pentru asigurarea calității aerului interior ;
- lucrări de reabilitare și modernizare a instalațiilor de iluminat în clădiri;
- sisteme de management energetic integrat pentru clădiri și alte activități care conduc la realizarea obiectivelor proiectului;
- lucrări conexe care contribuie la implementarea proiectului de creștere a eficienței energetice.
Durata contractului: 21 de luni, din care:
- 6 luni pentru realizare proiect tehnic și detalii de execuție
- 15 luni pentru execuție lucrări și asistenta tehnica din partea proiectantului.
Nota: Autoritatea contractanta vă raspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificări sau informații suplimentare înainte de data limita de depunere a ofertelor cu 6 zile, în măsură în care aceste solicitări vor fi adresate în termenul prevăzut la secțiunea I din Fisa de Date/ Instrucțiunile pentru orfertanti, respectiv 12 zile înainte de data limita de depunere a ofertelor.
 
Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 2.412.700 lei. Societatea căreia i-a fost atribuit contractul este Arcosim SRL.
 
Despre Arcosim SRL
 
Conform confidas.ro, societatea Arcosim SRL a fost înființată în anul 2003 și are sediul social în Măcin, județul Tulcea. Acționarii firmei sunt Ionel Boșneagu și Mirel Bogdan Staicu, fiecare cu câte 50% din acțiuni. Domeniul principal de activitate al firmei îl reprezintă lucrările de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
Conform raportării pe anul 2020, societatea are o cifră de afaceri de 11.403.468 lei, profit 3.377.579 lei și un număr mediu de 49 de salariați.
În perioada 02.07.2021 - 03.01.2013 compania Arcosim S.R.L. a încheiat 18 contracte de achiziții publice in valoare totală de 20.285.690,13 RON. Mai exact a încheiat contracte cu Primăria Comunei Jijila, Primăria Comunei Niculițel, Tribunalul Tulcea și Spitalul de Urgență Brăila.
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii