Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract atribuit de CN APM Constanța. Ce firmă se va ocupa de construirea unei hale pentru parcarea mașinilor și a utilajelor (document)

ro

23 Mar, 2019 00:00 2088 Marime text
MGD Concept SRL din județul Ilfov și-a adjudecat de la Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța contractul „Proiectare și execuție hala parc auto“. Valoarea contractului este de 1.480.000 de lei.
 
Construcţia propusă va fi de tip hală metalică, pentru parcarea autoturismelor, a utilajelor de mari dimensiuni, cu spaţii în suprafaţă de 200 mp, cu planşeu intermediar pentru vestiare, grupuri sanitare, sală de mese, spaţiu de odihnă a personalului ce se află la permanenţă în cazul situaţiilor de urgenţă.
 
Persoanele responsabile pentru buna desfăşurare a licitaţiei sunt: Gabriela Murgeanu, Nicolae Dan Tivilichi, Elena Petraşcu, Mircea Burlacu, Ghiorghe Batrînca, Daniel Adrian Naftali, Tănase Marian, Teodor Patrichi, Ion Tomescu, Daniela Şerban, Ciprian Hanganu, Crăciun Mădălin Alexandru, Otilia Ifimov, Tănase Iulian Pepi, Kiss Laszlo Eduard, Daniel Niculescu, Banias Emil Sorin, Moldoveanu Antoniela, Bola Laura Valentina, Adina Gamalan, Laura Coadă.
 

MGD Concept SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înființată în anul 2015, societatea are sediul social în orașul Otopeni, județul Ilfov. Capitalul social subscris de 4.000 lei, integral vărsat, este compus din 400 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Mantea Elif este asociat unic și administrator al firmei care se ocupă de lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. În anul 2016, societatea cu zero salariați a declarat o cifră de afaceri de 690.427 lei și un profit de 63.769 lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: un singur salariat, o cifră de afaceri de 1.193.802 lei și un profit de 302.934 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii