Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:51 28 07 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract semnat de Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării. Ce servicii vor fi furnizate

ro

24 Jun, 2021 17:07 1916 Marime text
  • Obiectivul contractului este prestarea Serviciilor pentru elaborarea Studiului de evaluare a potențialului de utilizare durabilă a resurselor vegetale pe teritoriul RBDD pentru anul 2022.

  • Contractul a fost atribuit Institutului Național de Cercetare Dezvoltare „Delta Dunării“ INCDDD Tulcea.Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării a atribuit recent un contract pentru efectuarea studiului de evaluare a potențialului de utilizare durabilă a resurselor vegetale pe teritoriul RBDD pentru anul 2022.
 
Potrivit Licitatiapublica.ro, obiectivul contractului este prestarea Serviciilor pentru elaborarea Studiului de evaluare a potențialului de utilizare durabilă a resurselor vegetale pe teritoriul RBDD pentru anul 2022.
Număr zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor: cu 6 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor.
Autoritatea contractantă vă răspunde tuturor solicitărilor de clarificări în a 3-a zi înainte de data limită de depunere a ofertelor.
 
Valoarea totală a achiziției (fără TVA): 70000 RON
Contractul a fost atribuit Institutului Național de Cercetare Dezvoltare „Delta Dunării“ INCDDD Tulcea.
 
Despre Institutul Național de Cercetare Dezvoltare „Delta Dunării“ INCDDD Tulcea
 
Conform confidas.ro, Institutul Național de Cercetare Dezvoltare „Delta Dunării“ INCDDD Tulcea a fost înființat în anul 2015 și are sediul social pe strada Babadag, municipiul Tulcea. Pentru anul 2020 a raportat o cifră de afaceri de 17.774.934 lei, pierderi de 1.330.295 de lei și 102 angajați.
Persoane autorizate sau din conducere sunt: Intze Alina Narcisa - administrator/Membru în Consiliul de Administrație, Elena Marinescu - administrator/Membru în Consiliul de Administrație, Iulian Nichersu - administrator/Membru în Consiliul de Administrație, Bogdan Cătălin Steriopol - administrator/Membru în Consiliul de Administrație, Tănase Adrian Sebastian - administrator/Membru în Consiliul de Administrație, Tudor Marian - administrator/Președinte Consiliu de Administrație și Tudor Marian director/Director General.

În perioada 01.04.2020 - 03.01.2013 compania Institutul Național De Cercetare-dezvoltare „Delta Dunării“ -i.n.c.d.d.d. Tulcea a încheiat 17 contracte de achiziții publice în valoare totală de 2.314.030,75 lei.
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii