Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:12 18 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consultare de piață pentru Spitalul Orășenesc Cernavodă

ro

31 Oct, 2020 00:00 2528 Marime text
  • Agenții economici sunt întrebați dacă valoarea estimată de autoritatea contractantă pentru serviciile de certificare, respectiv de 30.000 de lei, fără TVA.
  • Termenul până la care se desfășoară procesul de consultare este 13 noiembrie 2020.
 
Primăria Orașului Cernavodă a lansat un anunț pentru Servicii de Certificare ISO 14001: 2015 pentru Ambulatoriu Integrat al Spitalului Orășenesc Cernavodă/
 
Anunțul a fost publicat pe licitatiapublica.ro și poate fi consultat accesând următorul link: https://www.licitatiapublica.ro/view_licitatii.php?id=2583510
 
Conform invitației de participare pentru consultarea de piață ce însoțește anunțul, operatorii economici interesați sunt chemați „să transmită opinii tehnice și financiare cu privire la anumite elemente descoperite în urma anulării Achiziției de Servicii de Certificare ISO 14001: 2015 pentru Ambulatoriu Integrat al Spitalului Orășenesc Cernavodă“.
 
În acest sens, operatorilor li se solicită să transmită opinii cu privire la împărțirea pe loturi sau stabilirea a două achiziții distincte sau a mai multor achiziții, astfel încât să nu intervină conflict de interese datorită prestării tuturor activităților de către aceeași societate.
 
Totodată, agenții economici sunt întrebați și dacă valoarea estimată de autoritatea contractantă pentru serviciile de certificare, respectiv de 30.000 de lei, fără TVA, „este suficientă pentru realizarea tuturor activităților“.
 
În cazul în care valoarea nu este suficientă, atunci operatorilor li se cere să precizeze o valoare estimată pe care o consideră adecvată.
 
De asemenea, sunt supuse consultării caietul de sarcini, dar și draftul de contract (clauzele obligatorii).
 
Termenul până la care se transmit propunerile persoanelor interesate în cadrul procesului de consultare este 6 noiembrie 2020, iar termenul până la care se desfășoară procesul de consultare este 13 noiembrie 2020.

 
Citește și:

Au fost validați consilierii locali ai Orașului Cernavodă. Lista completă

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii