Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:31 19 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Primăria a publicat contractul cu SRL-ul care va repara locurile de joacă şi terenurile de sport din municipiu (document)

ro

10 Mar, 2018 00:00 1035 Marime text
SPS Invest & Co SRL din Cumpăna va repara mobilierul urban, terenurile de sport şi locurile de joacă din Constanţa. Primăria a publicat contractul încheiat în luna februarie a acestui an privind achiziţia lucrărilor de reparaţii curente la mobilierul urban, locurile de joacă şi terenurile de sport amplasate în municipiul Constanţa şi staţiunea Mamaia.
 
Licitaţia a fost defalcată în trei loturi, după cum urmează:
- pentru reparaţii curente la mobilierul urban din municipiul Constanţa, efectuarea lucrărilor de reparaţii curente la diferite categorii de mobilier urban din municipiul Constanţa, respectiv bănci de odihnă, mese mari şi mici, copertine parasolare, copertina scenei Perla din staţiunea Mamaia, scrumiere stradale, cişmele stradale şi gardul Pasarelei Sat Vacanţă;
 
- pentru reparaţii curente la locurile de joacă din municipiul Constanţa - se referă la repararea elementelor de joacă model european din municipiul Constanţa şi staţiunea Mamaia care nu sunt incluse în prima etapă a proiectului privind „Reamenajarea locurilor de joacă din municipiul Constanţa“ şi dezafectarea/transportul/depozitarea elementelor de joacă model clasic casate;
 
- pentru menţinerea locurilor de joacă în conformitate cu normele europene de siguranţă, este necesar ca la fiecare locaţie să se execute lucrări de reparaţii sau ridicarea de pe locaţie a elementelor care, din cauza defecţiunilor, pot conduce la accidente grave;
 
- pentru reparaţii curente la terenurile de sport din municipiul Constanţa.
 
Aceste lucrări sunt necesare pentru aducerea în stare optimă de funcţionare a terenurilor de sport, în conformitate cu normele europene.
Valoarea totală finală a contractelor câştigate de SPS Invest & Co SRL este de 134.665,14 lei (vezi secţiunea „Documente“).
 

Despre SPS Invest & Co SRL 

 
Firma are sediul social în localitatea Cumpăna. A fost înfiinţată în anul 2004, asociaţi fiind Mihaela Irina Togan şi Liliana Mioara Badea. Togan are şi calitatea de administrator în firma al cărei principal obiect de activitate este fabricarea articolelor din material plastic pentru construcţii.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii