Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Polițiștii locali verifică certificatele de vaccinare în localuri

ro

30 Sep, 2021 14:27 3526 Marime text
  • Verificarea se face cu ajutorul aplicației CHECK DCC.
  • Polițiștii locali solicită fiecărei persoane care se află în local să prezinte certificatul verde și actul de identitate, iar în situația în care constată că s-a permis accesul unor persoane ce nu dețin aceste documente se va sancționa administratorul operatorului economic respectiv.
Începând de ieri, polițiștii locali constănțeni efectuează controale în localurile din Constanța pentru a verifica respectarea obligației de a primi doar persoane care dețin certificatul verde, conform prevederilor Hotărârii 82/2021 a Comitetului Local pentru Situații de Urgență.
 
Verificarea se face cu ajutorul aplicației CHECK DCC. Polițiștii locali solicită fiecărei persoane care se află în local să prezinte certificatul verde și actul de identitate, iar în situația în care constată că s-a permis accesul unor persoane ce nu dețin aceste documente se va sancționa administratorul operatorului economic respectiv.
 
Atenție! Sancțiunile pe care operatorii economici le riscă sunt cuprinse între 2.000-10.000 lei, conform Legii 55/2020.
 
Prin urmare, recomandăm tuturor operatorilor economici să respecte aceste prevederi pentru a nu fi cazul să fie aplicate amenzi, precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

Sursa foto:  Primăria Municipiului Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii