Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:09 13 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Ce societate va imprima tichetele din programul Respect. Ce valoare are contractul (document)

ro

07 Feb, 2018 20:09 1045 Marime text
Serviciul Public de Asistență Socială Constanța a atribuit recent un contract de achiziție servicii de imprimare și asigurarea funcționalității și securității tichetelor valorice, precum și de distribuire a tichetelor valorice la beneficiarii înscriși în programul „Respect”. Potrivit licitatiapublica.ro, autoritatea contractantă va încheia, în urma aplicării procedurii de atribuire, un contract, prin care se vor asigura servicii de imprimare și asigurarea funcționalității și securității tichetelor valorice, precum și de distribuire a tichetelor valorice la beneficiarii înscriși în programul „Respect” conform HCL nr. 24/23.02.2016.
 

”Fiecare beneficiar beneficiază de 4 tichete valorice cu valoare nominală de 10 lei /tichet, pentru fiecare tranșă. Numărul necesar estimat de tichete valorice distribuite într-un an va fi de 1.120.000 bucăți, ce vor fi distribuite pentru un număr de 35.000 beneficiari în opt tranșe în plicuri conținând fiecare 4 tichete de 10 lei. Tichetele valorice se vor livra de 8 ori pe an în plic închis, la domiciliul/reședință/adresa de corespondență a beneficiarilor însriși în programul Respect pentru 35.000 persoane pe tranșă. Contractul se va încheia pe o perioadă de 12 luni și își va produce efectele până la îndeplinirea obligațiilor asumate prin contract” – este menționat în obiectul contractului.

 
Criteriul de atribuire a contractului îl reprezintă prețul cel mai scăzut. A fost primită o singură ofertă, din partea Cheque Dejeuner Romania SRL, ofertă declarată câștigătoare. Valoarea finală a contractului este de 1.022.000 de lei fără TVA, aceasta fiind și valoarea inițială estimată.
 
Despre Cheque Dejeuner Romania S.R.L.
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului, interogat la data de 7 februarie 2018, societatea a fost înființartă în anul 2002 și are sediul în Bucureşti Sectorul 3, Șoseaua Dudești-Pantelimon nr. 42.
Societatea are capital social subscris 19.022.090 de lei, integral vărsat, iar unic asociat este CD Holding Internationale din Franța. Administratorii societății sunt Catherine Amelie Rose Broutin Coupet, din Franța și Anglade Julien Serge Frederic din Franța, iar Elena Pap este împuternicit director general.
 
Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă activităţi de intermediere a tranzacţiilor financiar.
 
Conform Ministerului de Finanțe, pentru anul 2016 societatea a raportat o cifră de afaceri netă de 56.030.584 de lei, profit de 9.130.026 de lei și 141 de salariați.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secțiunea "Documente" puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii