Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:57 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Local Amzacea cumpără buldoexcavator de la Ret Utilaje SRL

ro

18 Feb, 2017 11:32 2080 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Consiliul Local Amzacea, județul Constanța, a atribuit contractul privind „achițiție buldoexcavator cu cupă multifuncțională”. Estimat inițial la suma de 256.500 lei, contractul a fost atribuit pentru suma de 256.400 lei.
 
Conform anunțului de atribuire cu numărul 205189/10.01.2017, operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul este Ret Utilaje SRL Ilfov.
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului în data de 18 februarie, Ret Utilaje SRL a fost înregistrată în anul 2016 și se ocupă de „comerţ cu ridicata al maşinilor pentru industria minieră şi construcţii”. Asociați în firmă sunt Sergiu-Cristian Mihaila, Gabriel Stoicescu, Viorel Popescu și Cristinel Muguras Voicu.
 
Directorii sunt Sergiu-Cristian Mihaila și Gabriel Stoicescu, iar administratorul este Viorel Popescu.

În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii