Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:29 25 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Județean Tulcea a încheiat un contract cu o firmă din Galați. Ce servicii vor fi furnizate (document)

ro

14 Jul, 2021 09:44 1170 Marime text
Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 189.744 lei.
Societatea căreia i-a fost atribuit contractul este Ziromet SRL Galați.Consiliul Județean Tulcea a atribuit recent un contract de servicii de supervizare a lucrărilor în cadrul proiectului „Modernizare infrastructură de transport regional pe traseul Traian – Peceneaga – Ostrov – Dăeni – Făgărașu Nou“.
 
Potrivit LicitatiaPublica.ro, serviciile de dirigenție de șantier constau în asigurarea asistenței tehnice pe perioada de execuție a lucrărilor prin servicii de asistență tehnică din partea dirigintelui de șantier.
 
Număr zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limita de depunere a ofertelor: 15 zile.
În măsură în care solicitările de clarificări sau informații suplimentare au fost adresate în termenul prevăzut în anunțul de participare, autoritatea contractanta va răspunde solicitărilor de clarificări cu 6 zile înainte de termenul limită de depunere a ofertelor.
 
Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 189.744 lei. Societatea căreia i-a fost atribuit contractul este Ziromet SRL Galați.
 
Despre Ziromet SRL
 
Conform confidas.ro, societatea Ziromet SRL a fost înființată în anul 2004 și are sediul social în Galați, strada Melodiei. Asociați în cadrul firmei sunt Iulian Mitrea Andrei cu un procent de 75% din acțiuni și Florentina Zizi Andrei cu un procent de 25% din acțiuni. Iulian Mitrea Andrei este și administratorul societății. Domeniul principal de activitate al firmei îl reprezintă activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.  


Conform raportării pe anul 2020, societatea are o cifră de afaceri de 304.600 lei, profit 107.779 lei și un salariat.
În perioada 02.07.2021 - 03.01.2013 compania Ziromet S.R.L. a încheiat 22 contracte de achiziții publice in valoare totală de 1.068.076,17 lei.     
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii