Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:01 14 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Județean Tulcea a atribuit contractul privind deszăpezirea drumurilor din județ, zona Vest, pentru următorii trei ani

ro

23 Nov, 2022 00:00 1783 Marime text
  • Atribuirea s-a făcut în urma licitației deschise, fiind depusă o singură ofertă pentru contract, iar valoarea contractului fiind cu circa 30 de lei mai mică decât valoarea estimată inițial de CJT.
Consiliul Județean Tulcea a semnat cu societatea Mega Edil Buzău acordul cadru privind serviciile de deszăpezire a drumurilor județene, din zona Vest, pentru perioada 2022 – 2025.
 
Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că atribuirea s-a făcut în urma licitației deschise, fiind depusă o singură ofertă pentru contract, iar valoarea contractului fiind cu circa 30 de lei mai mică decât valoarea estimată inițial de CJT.
 
Astfel, conform sursei citate, valoarea totală finală fără TVA se ridică la 9.940.198,68 de lei, valoarea totală estimată de către autoritatea contractantă fiind de 9.940231,26 de lei.
 
Potrivit descrierii acordului-cadru, este vorba despre „servicii de deszăpezire pe timp de iarnă multianuală a reţelei de drumuri judeţene din judeţul Tulcea, zona Vest, în perioada 2022-2025“.
 
Totodată, se precizează că acesta vizează „efectuarea serviciilor de deszăpezire pe timp de iarnă a drumurilor judeţene prin execuţia de servicii de deszăpezire manuală şi mecanică precum şi efectuarea de către personalul executantului a tuturor serviciilor şi activităţilor în baza Normativul privind activitatea districtului de drumuri - Ediţia 2007 și a Normativului privind prevenirea și combaterea înzăpezirii drumurilor publice – indicativ AND 525-2015, în vederea asigurării viabilităţii pe timp de iarnă şi pentru desfăşurarea circulaţiei rutiere în condiţii de siguranţă pe reţeaua rutieră de drumuri judeţene aflate în administrarea Consiliului Judeţean Tulcea“.
 
Despre Mega Edil
 
Compania desemnată câștigătoare, în urma licitației publice, este Mega Edil Buzău, cu sediul în comuna Merei, sat Lipia, nr. 867F, obiectul de activitate al sociatății fiind alte lucrări speciale de construcții n.c.a.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată pe 22 noiembrie 2022, asociatul unic este Mihaela Georgeta Florea, iar administratorul este Sorin Blăgău.
 
Numele Mihaelei Georgeta Florea figurează și în firmele Classic Prompt Construct, Mega Edil Imobiliare, Mega Edil Logistics și R T M Buzău.
 
Pentru a reveni la cifrele Mega Edil, în 2021, societatea a avut 105 angajați, profitul a depășit 1,52 de milioane de lei, iar cifra de afaceri s-a ridicat la peste 68,18 milioane de lei.
 
Societatea are un punct de lucru în lcoalitatea Mărăcineni, din Buzău, dar și în Tulcea, în extravilanul municipiului.
 
Conform sursei citate, Compania Mega Edil SRL a încheiat 132 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 172.048.373,13 lei.
 
Printre instituțiile publice care au semnat contracte cu firma se numără Comuna Ceatalchioi, Comuna Amaru, Comuna Boldu, Comuna Breaza, Comuna C.A. Rosetti, Comuna Chilia Veche, dar și altele.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Proiectul de eficientizare energetică a sediului Ambulanței din Tulcea costă peste 3.6 milioane lei. Cine a câștigat contractul? (DOCUMENTE)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii