Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:53 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Județean Constanța a achitat circa 100 de euro pentru coroana depusă în memoria eroilor de la Gura Dobrogei. De unde a cumpărat-o (DOCUMENTE)

ro

15 Mar, 2024 17:00 801 Marime text
  • Ceremonialul organizat pentru comemorarea erorilor din accidentul aviatic de la Gura Dobrogei a avut loc la data de 2 martie 2024, la împlinirea a doi ani de la tragedia care a îndoliat Constanța și întreaga țară.
Consiliul Județean Constanța a achiziționat de la Ioma Flowers SRL, prin cumpărare directă, coroana de flori depusă în cadrul ceremonialului organizat pentru comemorarea eroilor militari din accidentul aviatic de la Gura Dobrogei, din 2022.
 


Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice la data de 14 martie 2024, unde se face precizarea că valoarea achiziției a fost de 588,24 de lei, adică aproape 120 de euro, la cursul actual.
 
Conform sursei citate, modalitatea de desfășurare a fost offline, iar data finalizării achiziției a fost 29 februarie 2024.
 
Ceremonialul organizat pentru comemorarea erorilor din accidentul aviatic de la Gura Dobrogei a avut loc la data de 2 martie 2024, la împlinirea a doi ani de la tragedia care a îndoliat Constanța și întreaga țară.


 
În cadrul ceremonialului, coroana de flori din partea Județului Constanța a fost depusă de către Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean.
 
Detalii despre evenimentul dedicat eroilor militari pot fi accesate în articolul

LIVE VIDEO
Militarii decedați în dublul accident aviatic din apropiere de Cogealac, comemorați la Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

 
Despre Ioma Flowers SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 15 martie 2024, Ioma Flowers SRL a fost înființată în anul 1998, are sediul social în Constanța, pe Aleea Hortensiei, nr. 1 C și se ocupă de comerț cu amănuntul al altor bunuri noi, în magazine specializate.
 
Asociat unic și administrator este Olimpia Mirescu.
 
În 2022, Ioma Flowers SRL a declarat doi angajați, pierderi peste 30.000 de lei și cifra de afaceri a fost aproape 300.000 de lei.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, platformă consultată pe 15 martie 2024, Ioma Flowers SRL figurează cu zece achiziții directe în județul Constanța, începând cu anul 2023, toate încheiate cu Consiliul Județean Constanța.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat tabelul achizițiilor directe din Constanța ale societății, potrivit licitatiapublica.ro.
 
De asemenea, în Secțiunea Document poate fi consultat și anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Gala a Excelenţei şi Profesionalismului Feminin va fi organizată pentru Consiliul Județean de Act Studio Foto-Video SRL (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii