Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilif Expert modernizează canalul colector de apă pluvială din orașul Isaccea, județul Tulcea

ro

15 Dec, 2020 11:45 3010 Marime text
  • Primăria orașului Isaccea a atribuit un contract pentru modernizarea canalului colector de apă pluvială în zona CEAIR.
  • Societatea care se va ocupa de executarea lucrărilor este SC Consilif Expert SRL.

Realizarea proiectului tehnic, detalii de executie, caiet de sarcini, liste de cantitati, documentatiile tehnice necesare in vederea obtinerii avizelor/ acordurilor/ autorizatiilor si asistenta tehnica din partea proiectantului pe toata durata contractului de executie lucrari si Executia lucrarilor pentru obiectivul de investitii cu titlul „Modernizare canal colector apă pluvială în zona CEAIR“.

Valoarea totală a contractului, fără TVA, este de 3.451.904,48 lei.

Descrierea contractului

Investiția cuprinde Realizarea proiectului tehnic, detalii de executie, caiet de sarcini, liste de cantitati, documentatiile tehnice necesare in vederea obtinerii avizelor/ acordurilor/ autorizatiilor si asistenta tehnica din partea proiectantului pe toata durata contractului de executie lucrari si Executia lucrarilor pentru obiectivul de investitii cu titlul „MODERNIZARE CANAL COLECTOR APĂ PLUVIALĂ ÎN ZONA CEAIR“

Potrivit Licitatiapublica.ro, valoarea estimata totala proiectare si executie lucrari conform devizului realizat la faza de SF/DALI pentru Realizarea proiectului tehnic, detalii de executie, caiet de sarcini, liste de cantitati, documentatiile tehnice necesare in vederea obtinerii avizelor/acordurilor/autorizatiilor si asistenta tehnica din partea proiectantului pe toata durata contractului de executie lucrari si Executia lucrarilor pentru obiectivul de investitii cu titlul „MODERNIZARE CANAL COLECTOR APĂ PLUVIALĂ ÎN ZONA CEAIR“ este de 3.486.772,41 lei formata din:

A. Realizarea proiectului tehnic, detalii de executie, caiet de sarcini, liste de cantitati, documentatiile tehnice necesare in vederea obtinerii avizelor/acordurilor/autorizatiilor si asistenta tehnica din partea proiectantului pe toata durata contractului de executie lucrari cu o Valoare estimata este de 77.690,24 lei, formata din:
Cap. 3.5.4. - Valoarea estimata - Documentatii tehnice necesare in vederea obtinerii avizelor/acordurilor/autorizatiilor: 587,08 lei fara TVA;
Cap. 3.5.6. - Valoarea estimata - Proiect tehnic si detalii de executie: 74.363,45 lei fara TVA;
Cap. 3.8.1. - Valoarea estimata - Asistenta tehnica din partea proiectantului: 2.739,71 lei fara TVA;
B. Executia lucrarilor pentru obiectivul de investitii cu o Valoare estimata este de 3.409.082,17 lei, formata din:
Cap. 4.1. - Valoarea estimata - Constructii si instalatii: 3.325.933,82 lei fara TVA;
Cap. 5.1. - Valoarea estimata - Organizare de şantier: 83.148,35 lei fara TVA , din care :
5.1.1 – Valoare estimată – Lucrări de construcții și instalații aferente organizării de șantier : 66.518,68 lei fără TVA ;
5.1.2 – Valoare estimată – Cheltuieli conexe organizării de șantier : 16.629,67 lei fără TVA .

Termenul în care autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificari sau informatii suplimentare este in a 6-a zi inainte de data limita de depunere a ofertelor, in masura in care aceste solicitari vor fi adresate in termenul prevazut la sectiunea I.3 din INSTRUCTIUNILE PENTRU OFERTANTI, respectiv 10 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor.

Despre SC Consilif Expert SRL

Societatea SC Consilif Expert SRL a fost înregistrată în 2010, în satul Lacu Sărat, județul Brăila.

Potrivit Registrului Comerțului, capitalul social subscris este de 200 lei, integral vărsat, compus din 20 de părți sociale, fiecare a câte 10 lei.

Unic asociat al societății și administrator este Alina-Adriana Gurgu.

Domeniul de activitate principal este alte lucrări de instalaţii pentru construcţii.

Societatea a înregistrat pe anul 2019, o cifră de afaceri de 7.214.168 lei, un profit de 1.415.232 și un număr de 17 de salariați.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.


Sursă foto: Captură Google Maps


Citește și:
Licitație organizată de Primăria Isaccea, județul Tulcea, contestată

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii