Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:32 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comuna Greci, din județul Tulcea, achiziționează un buldoexcavator (DOCUMENT)

ro

27 Oct, 2022 13:24 1316 Marime text
 

 
  • Contractul are data 14 octombrie a.c., valoarea totală a achiziției (fără TVA) fiind de 405.405 lei.
 
Comuna Greci, din județul Tulcea, a atribuit contractul „Achiziție buldoexcavator aferent proiectului «Dezvoltarea serviciilor comunitare de bază în comuna Greci prin achiziționarea unui buldoexcavator»“, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
Buldoexcavatorul este nou, an de fabricație 2022. Contractul are data 14 octombrie a.c. Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 405.405 lei, ofertant câștigător fiind firma Terra Romania Utilaje de Construcții SRL.
 
Despre Terra Romania Utilaje de Construcții SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată joi, 27 octombrie a.c., societatea Terra Romania Utilaje de Construcții SRL a fost înființată în anul 2009, are adresa în comuna Tunari, județul Ilfov, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Comerţ cu ridicata al maşinilor pentru industria minieră şi construcţii“.
 
Conform Confidas.ro, în 2021 Terra Romania Utilaje de Construcții SRL a avut o cifră de afaceri de 259.809.416 lei, un profit net de 11.634.977 lei și 94 angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 174.136.901 lei, un profit net de 4.829.982 lei și 87 angajați.
 
Potrivit sursei citate, asociat unic în firmă este Terra Holding GMBH, cu adresa în Austria, la Viena. Persoane din conducere sau autorizate: Victor - Ion Vasluian (administrator), acesta având și calitatea de împuternicit, alături de Cătălin - Leon Băcanu. Terra Romania Utilaje de Construcții SRL este asociat unic în două firme din Ilfov, Terra Palfinger SRL și Rent-All Romania SRL.    
 
Confidas informează și că Terra Romania Utilaje de Construcții SRL a mai încheiat 2.707 contracte de achiziții publice în valoare totală de 130.683.836,60 lei, printre autoritățile contractante, în afară de comuna Greci, figurând și Administrația Bazinală de Apă Someș Tisa, Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale - Unitatea Teritorială 350, Apă Canal Sibiu SA, Apa Serv Valea Jiului S.A., Apavital SA Iași, Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul“, Compania de Apă Oltenia SA, Compania de Utilități Publice S.A. Focșani, Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța sau Compania Națională de Căi Ferate „CFR“ SA.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Tulcea
Comuna Maliuc cumpără buldoexcavator, pentru dotarea serviciului voluntar pentru situații de urgență (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii