Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:05 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA cumpără vopsea de la o firmă din Vâlcea (document)

ro

12 Oct, 2018 00:00 1376 Marime text
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a publicat numele agentului economic care și-a adjudecat contractul privind furnizarea de vopsele, lacuri și masticuri. Câștigătorul este Vadova SRL, din județul Vâlcea.  Contractul a fost atribuit în data de 9 octombrie, valoarea totală estimată în anunțul de participare fiind de 776.423 de lei. 

Responsabili de atribuirea licitației

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante CN Administrația Porturilor Maritima SA Constanța, responsabile de atribuirea contractului, au fost: Nicolae Dan Tivilichi - director general, Marian Tănase - director general adjunct, Daniela Șerban - director economic, Iulian Pepi Tănase - șef serviciu juridic și contencios, Otilia Ifimov - șef departament achiziții publice, Paul Ciurea - șef serviciu aprovizionare, Nicoleta Adina Gamalan - șef serviciul control financiar preventiv, Cristian Marius Stoicescu - departamentul achiziții publice, Teodor Patrichi - director direcția exploatare, Ciprian Hanganu - director coordonator, Ion Tomescu - director direcția tehnică, Alexandru Mădălin Crăciun - director direcția comercială, Laszlo Eduar Kiss - șef sucursala Energetica Port Constanța, Vicențius Petrescu - șef sucursala de Servicii Port Constanța, Emil Sorin Banias - șef sucursala Nave Tehnice Port Constanța, Antoniela Moldoveanu - inginer, Laura Valentina Bola - inginer, Gabriela Murgeanu - administrator, Daniel Adrian Naftali - administrator, Traian Panait - administrator, Elena Petrașcu - administrator, Silvia Popeanga - administrator.

SC Vadova SRL, în datele Registrului Comerțului  

Potrivit Registrului Comerțului, SC Vadova SRL are ca obiect de activitate fabricarea vopselelor, a lacurilor, a cernelii tipografice și a masticurilor. Compania a fost înființată în anul 1991 și are sediul social în satul Racovița, comuna Budești, județul Vâlcea. Capitalul social subscris este de 511.900 lei, integral vărsat, compus din 100 de părți sociale, valoarea unei părți sociale fiind de 100 de lei. Asociat unic este Elena Dobre, care este și administrator al firmei cu un aport la capital de 511.900 lei.
 
În anul fiscal 2015, compania Vadova SRL a avut 38 de salariați, o cifră de afaceri de  9.706.082 lei și un profit de 116.374 lei. În ceea ce privește anul 2016, firma a avut o cifră de afaceri de 7.401.986 lei și 40 de angajați. Profitul în acest an a fost de 79.700 lei. În 2017, firma a avut 37 de salariați, o cifră de afaceri de 7.677.622 de lei, iar profitul a fost de 137.019 lei.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii