Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:37 22 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile SA îşi repară parcul auto. Vezi cui i-a atribuit contractul şi ce valoare are!

ro

25 Feb, 2017 00:00 1088 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile (CN ACN) SA Constanţa a atribuit contractul „Service parc autovehicule“ societăţii Mancar Motors SRL. Potrivit anunţului numărul 206184/23.02.2017, criteriul de atribuire a fost raportul cel mai bun preţ-calitate. Valoarea contractului atribuit este de 97.000 de lei, fără TVA.

Societatea Mancar Motors SRL a fost înregistrată la Registrul Comerţului pe data de 10 mai 2002. Firma, cu sediul social în municipiul Constanţa, are, potrivit vrajitorul.eu, un capital social subscris şi vărsat de 36.800 de lei şi o cifră de afaceri de 1.164.676 de lei.

Asociații firmei sunt Manea Liliana, născută la 15.10.1967, în localitatea Băneasa, județul Constanța, cu un aport la capital de 18400 lei și o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50% și Manea Nicușor, născut la data de 06.10.1962, în localitatea Băneasa, județul Constanța. Aportul acestuia la capital este de 18400 lei și o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%. Cei doi asociați sunt și administratorii cu puteri depline ai societății. 

Potrivit Registrului Comerțului, Manea Liliana mai este asociată și la firma Business&Marketing for Maritime Companies International SRL, iar Manea Nicușor a fost asciat la firmele Magiolione SRL și Comniko Expedition SRL, ambele radiate.

Ti-a placut articolul?

Comentarii