Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:32 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Compania administrată de Attila Marton va asigura serviciile de mentenanță la heliportul SMURD de la Constanța (DOCUMENT)

ro

20 Mar, 2024 17:00 649 Marime text
  • Contractul în valoare de 72.000 lei fără TVA, adică peste 14.400 euro a revenit societății ABC Development Aviation SRL
  • Serviciile lunare de mentenanță a heliportului SMURD se vor efectua pentru o perioadă de 8 luni, respectiv până la 31.12.2024 cu posibilitate prelungire cu 4 luni pentru anul 2025
  • Heliportul SMURD este amplasat în strada Viilor nr. 1, în municipiul Constanţa
  • Mentenanţa lunară a heliportului implică controlul periodic al facilităţilor existente, în vederea menţinerii în disponibilitate, conform reglementărilor aeronautice civile în vigoare
 

 
Consiliul Județean Constanța a atribuit prin cumpărare directă servicii lunare de mentenanță pentru heliportul SMURD de la Constanța.

Contractul în valoare de 72.000 lei fără TVA, adică peste 14.400 euro a revenit societății ABC Development Aviation SRL.

Serviciile lunare de mentenanță a heliportului SMURD se vor efectua pentru o perioadă de 8 luni, respectiv până la 31.12.2024 cu posibilitate prelungire cu 4 luni pentru anul 2025.

Heliportul SMURD este amplasat în strada Viilor nr. 1, în municipiul Constanţa.

Mentenanţa lunară a heliportului implică controlul periodic al facilităţilor existente, în vederea menţinerii în disponibilitate, conform reglementărilor aeronautice civile în vigoare.


 
Despre ABC Development Aviation SRL
 
ABC Development Aviation SRL este înmatriculată în 2007 și are sediul sociale în București, sectorul 1, Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr. 126 – 128.

Capitalul social al societății este de 1.000 de lei, integral vărsat, deținut în proporții egale de Attila Marton și Iulian Călin Chelu care mai figurează și în Cortina Trading SRL.

Administrator este Attila Marton.

Conform codificării CAEN, societatea ABC Development Aviation SRL se ocupă cu „Activități de servicii anexe transporturilor aeriene“.
În 2023, compania a avut o cifră de afaceri de 6,997,566 lei, profit de 1,369,118 lei și un număr de 14 angajați.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri cu 16.07%, potrivit www.termene.ro.

Compania mai figurează cu alte 168 de contracte din achiziții publice, printre autoritățile contractante figurează Spitalul Universitar București, Aeroclubul României sau Consiliul Județean Constanța.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

EXCLUSIV! Cum arată cea mai modernă bază aeromedicală SMURD, care se va inaugura la Constanța! (galerie foto+video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii