Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:41 17 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colaborare între Primăria Cernavodă şi o firmă din Prahova. Ce contract au încheiat (document)

ro

11 Mar, 2017 23:34 2632 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Primăria Cernavodă a atribuit contractul privind „achiziţionarea de structuri metalice tip container cu destinaţie de locuinţe, inclusiv instalarea şi punerea în funcţiune a acestora în locaţia beneficiarului conform Caietului de sarcini”.
 
Au fost primite trei oferte, preţul cel mai scăzut fiind ales drept criteriu de atribuire. Pentru suma de 536,666 RON, fără TVA, a câştigat Confind SRL, cu sediul în Prahova.
 
Firma câştigătoare are un capital social subscris de 33750 RON, integral vărsat, şi se ocupă de „fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor metalice”. Conform Registrului Comerţului, consultat pe 11 martie 2017, firma îi are drept asociaţi pe Ioan Simion (62.961% ), Constantin Ene (14.814% ), Geana I.Ioan (11.111%) şi Naghel P.Teodor (11.111% / 11.111%).

În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii