Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:23 20 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colaborare între Nuclearelectrica SA şi ICSI Râmnicu Vâlcea (document)

ro

27 Jan, 2016 23:37 1814 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
Societatea Naţională Nuclearelectrica SA a atribuit, prin negociere fără anunţ de participare, un contract privind servicii de etalonare şi umplere canistre cu etaloane de apă grea.
 
Preţul cel mai scăzut a fost criteriul de atribuire. Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice şi Izotopice (ICSI) Râmnicu Vâlcea a fost operatorul economic declarat câştigator. Estimat iniţial la suma de 248402.25 RON, fără TVA, contractul a fost achiziţionat la valoarea de 248402.00 RON, fără TVA.

În ceea ce priveşte firma câştigătoare, aceasta se ocupă de „cercetare-dezvoltare în alte ştiinţe naturale şi inginerie”. Persoane împuternicite sunt Ovidiu Liviu Ştefan, administrator, din Hunedoara, specialist, ICSI; Gheorghe Titescu, administrator, din Vâlcea, specialist, director incubator ITA ICSI; Gabriel-Dan Andreescu, administrator, din Dolj, reprezentant Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice; Constantin Enăchioiu, administrator, din Călăraşi, reprezentant Ministerul Educaţiei Naţionale; Ioan Ştefănescu, administrator, din Mureş, director general ICSI; Gheorghe Gogîrnoiu, administrator, din  Vâlcea, reprezentant ministerul finantelor publice; Gheorghe Ioniţă, administrator, din Argeş, preşedinte al Consiliului Ştiinţific al ICSI.

Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.

Ti-a placut articolul?

Comentarii