Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:24 21 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colaborare între comuna Cumpăna şi SC Ecserv Interprod SRL (document)

ro

08 Dec, 2015 19:49 1295 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Comuna Cumpăna, din judeţul Constanţa, a atribuit un contract privind construirea unui centru socio-educativ.
 
Criteriul de atribuire a fost oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic. Comuna Cumpăna a primit pentru acest contract trei oferte, câştigător fiind declarat operatorul economic SC Ecserv Interprod SRL, din Constanţa. Estimat iniţial la suma de 628,366.29 RON, contractul a fost achiziţionat la valoarea de 628,366.29 RON. 
 
SC Ecserv Interprod SRL are un capital social subscris de 10200 RON, integral vărsat, format din 1020 de părţi sociale. Acţiunile firmei se împart egal între cei doi asociaţi: Claudiu Mihăiţă Sintea, din Constanţa, şi Eduard Schmilevschi, din Suceava, cel din urmă fiind şi administrator pe o durată neprecizată.
 
Totodată, Claudiu Mihăiţă Sintea este asociat în firma Ecserv Two SRL, în faliment, sub incidenţa Legii nr. 85/2014. Pe de altă parte, Eduard Schmilevschi este asociat şi administrator în societăţile Lugiped Com SRL şi Mec Com Const SRL, amândouă radiate.
 
Anul trecut, SC Ecserv Interprod SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 2.493.750 lei, un profit net al exerciţiului de 4.368 de lei, datorii totale de 2.477.180 şi un număr mediu de 24 de salariaţi.
 
Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.

Ti-a placut articolul?

Comentarii