Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:30 18 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colaborare între Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere şi Eurial SRL (document)

ro

19 Nov, 2016 23:10 1448 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice”.

 
Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA a atribuit un contract privind achiziţia de „pompe de carburanţi - şase bucăţi DRDP Constanţa”.

Au fost primite patru oferte, preţul cel mai scăzut fiind criteriul de atribuire. Pentru suma de 75,382 RON, fără TVA, a câştigat operatorul economic Eurial SRL, din Satu Mare, potrivit licitatiepublica.ro.

Firma câştigătoare are un capital social subscris de 200 RON, integral vărsat, şi se ocupă de „comerţul cu ridicata al altor maşini şi echipamente”. Asociaţi persoane fizice sunt Moldovan Mihai Virgil (45%), Marton Andor (10%) şi Marian Mircea Nicolae (45%). În altă ordine de idei, Moldovan Mihai Virgil apare, potrivit Registrului Comerţului, în calitate de asociat în firma R & C Taxi SRL, radiată.

În secțiunea „Documente“ a acestui articol puteți consulta integral textul anunțului de atribuire a licitației. 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii