Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:36 18 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNAIR SA a anunţat cine va asigura mentenanţa sistemului de monitorizare a traficului şi a condiţiilor de circulaţie pentru A2 (document)

ro

19 Apr, 2017 00:00 2117 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) SA a anunţat câştigătorul contractului „Servicii de mentenanţă pentru sistemul de monitorizare a traficului şi a condiţiilor de circulaţie pentru autostrada A2 sector Medgidia - Constanţa - DRDP Constanţa“. Este vorba despre societatea San Electroterm Grup SRL, valoarea contractului atribuit fiind de 145.602 lei.

Responsabili de atribuirea contractului 

Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante responsabile de atribuirea contractului sunt: Marin Dima - director regional; ec. Roxana Alexe - director economic şi comercial; ing. Gabriela Tudor - director adjunct mentenanţă; ing. Teodora Chirică - şef Serviciul Achiziţii Publice şi Asigurarea Transparenţei; ec. Florentina Popescu - Serviciul Achiziţii Publice şi Asigurarea Transparenţei; ec. Irina Stavru - Serviciul Achiziţii Publice şi Asigurarea Transparenţei; ec. Dima-Cristi Iorgoveanu - Serviciul Achiziţii Publice şi Asigurarea Transparenţei; Veronica Pantazescu - Serviciul Achiziţii Publice şi Asigurarea Transparenţei; ing. Dan Ştefan Soroceanu - şef Serviciul Întreţinere Autostrăzi, ing. Gabriela Panait - şef Birou IT, consilier juridic Adrian Tişa - şef Serviciul Juridic, Andreea Enache - Serviciul Juridic, Cristina Pătrânoiu - Serviciul Juridic, Munever Emirali - şef Serviciul Contabilitate, Emre Reşit - şef Serviciul Financiar, Salarizare, Doina Satrapele - Serviciul Financiar, Salarizare. 

În ce constă contractul

Sistemul ITS de la Autostrada A2 Bucureşti -  Constanţa, sectorul Medgidia - Constanţa, are în structura sa un centru de monitorizare a traficului şi a condiţiilor de circulaţie, cu sediul la Valea Dacilor, şi echipamente de măsurare şi înregistrare a traficului rutier, a parametrilor meteo, a gabaritelor, a vitezei şi a incidentelor. Sistemul ITS este format din: sistemul de alimentare cu energie electrică, sistemul de comunicaţii, sistemul IT instalat în Centrul de Monitorizare din Valea Dacilor, software, echipamente ITS din teren. Prestatorul va asigura suportul necesar pentru menţinerea în funcţiune a tuturor echipamentelor şi a software-ului aferent Centrului de Monitorizare din Valea Dacior, în vederea bunei desfăşurări a traficului pe A2, sectorul Medigida - Constanţa, şi nodurile de pe acest traseu.

San Electroterm Grup SRL, în datele Registrului Comerţului

Firma a fost înmatriculată în anul 2003 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 400.000 de lei, integral vărsat, este compus din 40.000 de părţi sociale. Firma este controlată de Ioan Buzău, născut pe 18.06.1976, în Tămăşeni, Neamţ, şi Sergiu Dumitru Neagu, născut pe 25.04.1976, în Roman, Neamţ, ambii cu 50% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii societăţii, care desfăşoară lucrări de instalaţii pentru construcţii.        
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.                                                                                                                                         
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii