Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:23 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNADNR a atribuit un contract de furnizare calculatoare pentru DRDP Constanța (document)

ro

14 Jan, 2016 14:59 2711 Marime text
 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) SA a atribuit un contract de furnizare „calculatoare desktop - 27 bucăți” pentru Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Constanța.
 
Potrivit anunțului de atribuire cu numărul 196049/14.01.2016, valoarea estimată a contractului a fost de  67.230 de lei. În final, contractul a fost atribuit pentru suma de 58.752 de lei.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul este Forte Systems SRL, cu sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Zburatorului, numărul 4, județul Constanţa. Firma are un capital social subscris de 231.502,57 lei, integral vărsat, iar activitatea principală a firmei este comerţul cu amănuntul al calculatoarelor, unităţilor periferice şi software-ului în magazine specializate.
 
Asociaţi persoane fizice sunt: Corneliu Simion (cu un aport la capital de 27.780,31 lei și o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 12%), Mihai Nedelcu (cu un aport la capital de 101.861,13 lei și o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 44%) și Gheorghe Petrescu (are calitate și de administrator cu un aport de 101.861,13 lei și o cotă de 44%).
         
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii