Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:06 05 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN APMC cumpără o maşină de aproximativ 90.000 de euro. Ce dotări trebuie să aibă aceasta (document)

ro

20 May, 2017 08:25 3279 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

Compania Naţională „Administraţia Porturilor Maritime” SA Constanţa a atribuit recent un contract de achiziţie a unui autoturism. Conform licitatiapublica.ro, obiectul achizitiei constă în furnizarea unui autoturism, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut.  Au fost primite două oferte, iar câştigătoare a fost declarată societatea Electrical Business Center SRL, cu sediul în Ştefăneşti, Piteşti, strada Calea Bucureşti nr. 78 A, judeţul Argeş. Valoarea contractului este de 403.987 lei, aproximativ 90.000 de euro.

Conform Caietului de Sarcini, autoturismul trebuie să aibă norma de poluare Euro 6, tip combustibil folosit – motorină, 2800-3000 mc capacitate cilindrică şi putere minim 260 CP. Cutia de viteze trebuie să fie cu schimbare automată cu minim 8 trepte, iar consumul combinat de combustibil, maxim 6 litri/100 km. Autoturismul mai trebuie să fie dotat cu bloc lumini spate cu tehnologie LED, aistenţă cu avertizare acustică şi optică la parcarea cu spatele/faţa, camere video integrate în bara faţă/capotă portbagaj, oglinzi laterale şi să aibă computer de bord cu ecran color de 7 inch. Scaunele, tetierele, cotierele şi capitonajul uşilor trebuie să fie îmbrăcate în piele. Termenul de livrare este de maximum 90 de zile de la data semnării contractului.

Despre Electrical Business Center SRL

Potrivit informaţiilor furnizate de Registrul Comerţului, interogat la data 19 mai 2017, societatea înfiinţată în anul 2001 are un capital social subscris de 970.000 de lei, integral vărsat, divizat în 9700 părţi sociale, fiecare a câte 100 de lei. Unic asociat în cadrul firmei este Ionel Adrian Costache, care este şi administratorul societăţii. Domeniul de activitate principal al firmei este comerţul cu ridicata al altor maşini şi echipamente.

Conform Ministerului de Finanţe pentru anul 2015 societatea a raportat o cifră de afaceri netă de 39.507.318 de lei, profit de 880.195 de lei şi 48 de salariaţi.

În secţiunea Document puteţi consulta anunţul de atribuire al contractului de pe licitatiapublica.ro
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii