Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:41 28 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN APMC cumpără calculatoare de la o firmă din Constanţa (document)

ro

05 Dec, 2015 14:11 1658 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Compania Naţională „Administraţia Porturilor Maritime" SA Constanţa (CN APMC) cumpără calculatoare de la SC Crucial Systems & Services SRL.
 
Criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut. Estimat iniţial la suma de 318,300 RON, a fost achiziţionat la valoarea de 318,300 RON.
 
SC Crucial Systems & Services SRL a fost înființată în anul 1998 și are ca principal domeniu de activitate „repararea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice”. Firma are sediul social în Constanţa, pe bulevardul Mamaia, nr. 192.

Asociați sunt Elena Andreea Avrigeanu și Bogdan Mihăiţă Moldoveanu, care au câte un aport la capital de 18.000 de lei, cu câte 1.800 de părți sociale şi o cotă de participare la beneficii și pierderi de 50%. Administratorul societății este Bogdan Mihăiţă Moldoveanu. Elena Andreea Avrigeanu și Bogdan Mihăiţă Moldoveanu mai apar ca asociați în firmele River Software Inc SRL Constanța și în Crucial Consulting SRL (radiată).
 
Anul trecut, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 11.406.239 de lei, un profit net al exerciţiului de 1.508.086 de lei şi un număr mediu de 15 salariaţi.
 
Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.

Ti-a placut articolul?

Comentarii