Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:43 12 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN APMC cumpără 14 autoturisme de la o firmă din Bucureşti (document)

ro

12 Dec, 2015 22:43 1502 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Compania Naţională „Administraţia Porturilor Maritime" SA (CN APMC) Constanţa a atribuit, prin licitaţie deschisă, un contract privind achiziţia a 14 autoturisme prin „Programul de stimulare a înnoirii parcului auto naţional 2015”, locul principal de livrare fiind incinta Portului Constanţa.
 
Preţul cel mai scăzut a fost criteriul de atribuire, contractul fiind câştigat de Avia Motors SRL, de altfel singurul operator economic interesat de contract. Estimat iniţial la suma de 901320.00 RON, fără TVA, acesta a fost achiziţionat la valoarea de 895989.35 RON, fără TVA.
Cu sediul social în Bucureşti, Sector 1, Avia Motors SRL se ocupă de „Comerţ cu autoturisme şi autovehicule uşoare (sub 3,5 tone)” şi are un capital social subscris de 4500 RON, integral vărsat.
 
Sunt trei asociați, respectiv Alexandru Man (cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 10% / 10%), Mihaela Balaban (cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 25% / 25%) și Daniel Balaban (cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 65% / 65%). Precizăm că administratori sunt Alexandru Man şi Daniel Balaban.
 
La finalul anului 2014, SC Avia Motors SRL declarase o cifră de afaceri de 126.420.350 lei, un profit de 4.493.986 lei și 205 salariați.
 
În altă ordine de idei, Alexandru Man mai figurează ca asociat în SC Valoris Center SRL și Valoris Training SRL, în timp ce Daniel Balaban mai apare ca asociat în SC Alto Syncro Grup SRL
 
Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.

Ti-a placut articolul?

Comentarii