Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:21 14 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN APMC, contract cu o firmă din Buzău (document)

ro

03 Dec, 2016 08:42 1305 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Compania Naţională „Administraţia Porturilor Maritime" SA Constanţa cumpără combustibil lichid pentru uz neindustrial tip M. Criteriul de atribuire a contractului a fost preţul cel mai scăzut.

Pentru suma de 166,600 RON, fără TVA, a câştigat o firmă din Buzău, şi anume Almatar Trans SRL, care a fost înfiinţată în 2000. Potrivit vrajitorul.eu, în februarie 2015, compania se afla într-o situaţie financiară bună. Indicatorii de profitabilitate, precum şi soliditatea indicatorilor de solvabilitate garantau o evoluţie lipsită de riscuri în perioada următoare.  

SC Almatar Trans SRL este firma care a executat silit Callatis Therm pentru neplată.


În secţiunea Documente puteţi consulta anunţul de atribuire al contractului publicat pe licitatiepublica.ro.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii