Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:48 23 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN APMC a achiziţionat un „sistem clorinare clor gazos“. Cât a dat pe el

ro

08 Jul, 2017 00:00 940 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (CN APMC), autoritate contractantă, a atribuit un contract de achiziţie a unui „sistem clorinare clor gazos“. Obiectul contractului constă în furnizare „sistem clorinare clor gazos“ - două bucăţi, achiziţia fiind oportună pentru montarea lor în paralel cu sistemele existente, în vederea asigurării unei rezerve „calde“ în cazul defectării sistemului de clorinare.
 
Criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut, potrivit anunţului de participare simplificat 403018/07.04.2017. Au fost primite patru oferte, iar valoarea estimată totală a achiziţiei a fost stabilită la 168.000 de lei. Atribuirea s-a realizat pe data de 21.06.2017. Preţul final al achiziţiei a fost de 101.920 de lei.

Câştigătoarea contractului este Aqua System Plus SA, cu sediul social în Bucureşti.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii