Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:36 13 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN APM Constanţa SA cumpără două autobasculante. Cât vrea să dea pe ele (document)

ro

17 Feb, 2017 00:00 931 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate. Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
  
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (CN APMC) cumpără două autobasculante cu accesorii pentru deszăpezire. Potrivit anunţului publicat pe licitatiapublica.ro, contractul „Autobasculantă cu accesorii deszăpezire - două bucăţi“ a fost câştigat de societatea MHS Truck & Bus SRL.
 
Obiectul achiziţiei constă în furnizarea a două autobasculante cu accesorii pentru deszăpezire, achiziţia fiind destinată să determine creşterea operativităţii şi a siguranţei în lucrările efectuate, precum şi reducerea cheltuielilor legate de exploatare şi reparaţii. Valoarea contractului atribuit este de 1.091.028 de lei.

Despre MHS Truck & Bus SRL

Cu sediul social în Bucureşti, bulevardul Iuliu Maniu nr. 592A, firma a fost înmatriculată în anul 2007. Capitalul social subscris, de 6.200.000 de lei, integral vărsat, este compus din 620 de părţi sociale. Firma este deţinută de MHS IMMO SARL, cu sediul în Luxemburg, care deţine 10% din capitalul social, şi MHS Holding GMBH, cu sediul în Austria, care deţine 90% din capitalul social. Persoană Împuternicită este Michael Horst Schmidt, născut pe 20.07.1960. MHS Truck & Bus SRL desfăşoară activităţi de comerţ cu alte autovehicule. În anul 2015, societatea cu 116 angajaţi a declarat o cifră de afaceri de 331.348.547 de lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei. 

 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii