Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:10 19 09 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN APM Constanţa cumpără consumabile pentru imprimante şi faxuri. Ce sumă a cheltuit (document)

ro

30 Aug, 2019 00:00 420 Marime text
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa a atribuit un contract, în urma unei licitaţii publice, pentru achiziţia de cartuşe de cerneală, cartuşe de toner şi benzi de cerneală. Atribuirea a avut loc la data de 23 august 2019, iar valoarea finală a contractului a fost de 506.191,19 lei. Obiectul contractului constă în achiziţionarea de consumabile tip cartuşe de cerneală, cartuşe de toner şi benzi impregnate cu cerneală pentru imprimante, multifuncţionale, faxuri, copiatoare divizate pe 3 loturi, după cum urmează:
• Lot 1: Cartuşe de cerneală, cartuşe de toner pentru imprimante multifuncţionale şi riboane (benzi impregnate cu cerneală) pentru imprimantele matriceale;
• Lot 2: Cartuşe de cerneală şi cartuşe de toner pentru faxuri;
• Lot 3: Cartuşe de toner pentru copiatoare.
 
Cele trei loturi au fost adjudecate de societatea Mida Soft Business şi Meda Consult SRL.
 

Despre Mida Soft Business

 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului, interogat la data de 4 iulie 2019, societatea a fost înfiinţată în anul 2003 şi are sediul social în Bucureşti. Societatea are un capital social subscris de 100.000 de lei, integral vărsat, iar asociaţi sunt Florentina Moruz și Dumitru-Daniel Moruz, fiecare cu câte o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50% / 50%. Administratorul firmei este Dumitru-Daniel Moruz, iar domeniul de activitate îl reprezintă comerţul cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice şi software-ului. Conform Ministerului Finanţelor Publice, pentru anul 2018, societatea a raportat o cifră de afaceri netă de 74.584.468 de lei, profit de 3.740.446 de lei și 42 de salariaţi.
 

Despre Meda Consult SRL

 
Potrivit Registrului Comerţului, Meda Consult SRL a fost înfiinţată în anul 2003 şi are sediul social în municipiul Târgovişte. Firma desfăşoară „activităţi de comerţ cu amănuntul al ziarelor şi articolelor de papetărie, în magazine specializate“. Capitalul social, în valoare de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 părţi sociale, fiecare în valoare de 10 lei. Ileana Cristina Nicolescu este asociat unic al Meda Consult SRL. De administrarea afacerii se ocupă Ileana Cristina Nicolescu și Dragoş Florin Nicolescu.
 
Pentru anul fiscal 2017, profitul brut înregistrat a fost de 515.436 lei, cifra de afaceri de 5.348.937 lei, iar numărul mediu de angajaţi a fost 2.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei la care facem referire.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii