Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:36 26 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN „Administrația Canalelor Navigabile” SA Constanța a bătut palma cu o firmă din București. Ce a achiziționat (document)

ro

01 Sep, 2021 11:22 1824 Marime text
  • Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile” — S.A. Constanța a atribuit un contract pentru furnizarea de consumabile pentru echipamente de birou.
 
Societatea câștigătoare este BLUE OFFICE TRADING SRL.
 
Contractul a fost atribuit la data de 13 august  2021. Rezultatul final a fost publicat pe licitatiapublica.ro la data de 24 august 2021.

Tipul procedurii- procedură simplificată.

Descrierea contractului
Achizitia de consumabile utilizate pentru echipamente de birou cum ar fi: imprimante, copiatoare,faxuri.Toate documentele privitoare la un anumit produs (buletine de încercări, rapoarte, fişe tehnice de securitate, etc.) trebuie să fie emise pe codurile specifice producătorului consumabilului respectiv. Fiecare dintre acestea va indica şi codul produsului Original/OEM cu care se face echivalenţa.


Despre societatea câștigătoare- BLUE OFFICE TRADING

Firma a fost înființată în 2015 și are sediul social în București.

Capitalul social subscris este de 2.000 de lei, integral vărsat.


Pachetul majoritar de acțiuni este deținut deAnca Roxana Samoilă, fiind vorba despre 60%, alte 20 de procente revenind Florentinei Bicher și 20%  revenind lui Marius Cătălin Pîslaru.

Marius Cătălin Pîslaru are calitatea de administrator al BLUE OFFICE TRADING SRL.

Domeniul de activitate principal este reprezentat de comerţ cu ridicata nespecializat.

În anul 2020, cu 32 de salariați, societatea a avut un profit net de 1.992.376 lei și o cifră de afaceri netă de 15.193.406 de lei.

Compania Blue Office Trading S.R.L. a încheiat 3461 contracte de achiziții publice in valoare totală de 5.331.968,28 lei.
 
 
Sursă informații:

Confidas.ro

Vrăjitorul.eu

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii