Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:35 12 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN Administrația Canalelor Navigabile Constanța a atribuit un contract pentru servicii de mentenanță. Care este firma câștigătoare

ro

30 Apr, 2021 16:13 2070 Marime text
  • Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța a atribuit un contract în urma unei licitații.
  • Societatea câștigătoare este UTILNAVOREP SA.

Contractul a fost atribuit la data de 12 aprilie 2021. Rezultatul final a fost publicat pe licitatiapublica.ro la data de 29 aprilie 2021.

Valoarea contractului este de 37046110 lei.

Descrierea contractului:
Serviciile care fac obiectul contractului sunt „Servicii de mentenanţă preventivă şi mentenanță corectivă pentru echipamente şi instalaţii din ecluze, statii de pompare si galerii de ape mari”, respectiv :
a) – servicii de mentenanţă preventivă şi mentenanță corectivă pentru echipamente şi instalaţii – unitati tehnice de baza din ecluze, statii de pompare si galerii de ape mari;
b) – servicii de mentenanţă preventivă şi mentenanță corectivă pentru echipamente şi instalaţii – PSI (sesizare, alarmare si stingere incendii) din ecluze, statii de pompare si galerii de ape mari;
c) – servicii de mentenanţă preventivă şi mentenanță corectivă pentru echipamente şi instalaţii – instalatii de comanda si supraveghere de la distanta (SCADA) din ecluze, statii de pompare si galerii de ape mari;
d) – servicii de mentenanţă preventivă şi mentenanță corectivă pentru echipamente şi instalaţii – instalatii auxiliare si instalatii de siguranta din ecluze, statii de pompare si galerii de ape mari;
e) – servicii de mentenanţă preventivă şi mentenanță corectivă pentru echipamente şi instalaţii – masuratori si verificari PRAM (prize de pamant, paratrasnet, si conductor de nul de protectie tablouri electrice) din ecluze, statii de pompare si galerii de ape mari;
f) – servicii de mentenanţă preventivă şi mentenanță corectivă pentru echipamente şi instalaţii – instalatii TVCI, telecopmunicatii, efractie si control acces din ecluze, statii de pompare si galerii de ape mari.

Anunțul a fost publicat în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice și preluat pe www.licitatiapublica.ro.

Despre societatea câștigătoare

Potrivit Registrului Comerțului, societatea Utilnavorep a fost înființată în 1992 și are sediul social în Constanța, pe bulevardul Aurel Vlaicu, la numărul 52.
 
Capitalul social subscris este de 5.000.000 de lei, integral vărsat, compus din:2.000.000 de părți sociale, valoarea unei părți sociale fiind de 2,5 lei.   
 
Pachetul întreg de acțiuni este deținut de o listă de acționari persoane fizice ce cuprinde 87 de acționari.
 
Președintele Consiliului de Administrație este Sorin Mitrea, care deține și funcția de administrator. Totodată, administratori și membri în CA mai sunt și Ionel Ștefan și Adela Diaconescu.
 
Auditorul societății este SC Audit SRL, reprezentată de Lelioara Valeria Gherman.
 
Firma se ocupă de „repararea și întreținerea navelor și bărcilor“.
 
În 2018, numărul salariaților a fost 214, profitul net a fost 14.677.261 de lei și o cifră de afaceri netă de 65.056.744 de lei.
 
În 2019, numărul slariaților a fost 211, profitul net a fost 17.437.488 de lei, iar cifra de afaceri netă s-a ridicat la 68.330.593 de lei.

Potrivit Registrului Comerțului, pentru anul 2020 societatea a raportat cifra de afaceri netă de 36711044  lei, profit de 3862471 lei și un număr mediu de 186 salariați.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii