Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:19 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clădiri emblematice din Constanța puse în valoare prin sisteme de iluminat arhitectural. Cât ne costă distracția? (DOCUMENT)

ro

21 May, 2022 00:00 2770 Marime text
  • În cadrul contractului în valoare de 129.400 lei fără TVA vor fi iluminate sediile Comandamentului Marinei Militare Constanța, Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța, Muzeului de Artă Populară Constanța și Teatrului de Operă și Balet Oleg Danovski
  • Câștigătoare este societatea Cultech Professional SRL din București
  • Potrivit www.confidas.ro, compania a încheiat 854 contracte de achiziții publice în valoare totală de 4.794.968,58 lei
 
 
Primăria Constanța a atribuit un contract de prestări servicii de proiecţii arhitecturale care se va desfășura în perioada 20 mai 2022-22 iunie 2022.

În cadrul contractului în valoare de 129.400 lei fără TVA vor fi iluminate sediile Comandamentului Marinei Militare Constanța, Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța, Muzeului de Artă Populară Constanța și Teatrului de Operă și Balet Oleg Danovski, vezi secțiunea „documente”.

În anunțul prin care Primăria Constanța consulta piaţa pentru determinarea valorii estimate a realizării iluminatului arhitectural pentru anumite obiective de interes local din municipiu erau înscrise și clădirile : Primăriei - Prefecturii - Consiliul Judeţean, Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“, Muzeul de Artă, Catedrala „Sf. Petru şi Pavel“, Biserica „Sf. Anton“, Moscheea „Carol I“, Statuia Lupoaică, Muzeul de Marină, Biserica Greacă sau Biserica „Sf. Mihail şi Gavril“.
 
Câștigătoare este societatea Cultech Professional SRL din București.

Societatea înființată în 2004 a avut în 2020 5 angajați, o cifră de afaceri de 1.914.691 lei, profit de 656.245 lei și datorii de 767.428 lei.

Asociații firmei sunt Alexandra Imelda și Gheorghe Jipa, cel din urmă având și calitatea de administrator.

Potrivit www.confidas.ro, compania a încheiat 854 contracte de achiziții publice în valoare totală de 4.794.968,58 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Clădiri emblematice ale Constanţei ce vor beneficia de iluminat arhitectural (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii