Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:03 19 03 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CJC, contract cu firma Grand Art Construct. Iată contextul (document)

ro

14 Apr, 2016 21:24 1583 Marime text
 

 

Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Consiliul Judeţean Constanţa (CJC) a atribuit un contract ce vizează „lucrări suplimentare conform Dispoziţiei de şantier nr. 3 la contractul «Execuţie lucrări aferente proiectului „Extindere UAMS Agigea prin înfiinţarea unui Centru de îngrijire a persoanelor cu afecţiuni Alzheimer»”.
Au fost primite două oferte, preţul cel mai scăzut fiind criteriul de atribuire, potrivit licitatiepublica.ro. Pentru suma de 268,290.93 RON, fără TVA, a câştigat firma SC Grand Art Construct SRL, din Feteşti, judeţul Ialomiţa.

Reamintim că, anul trecut, CJC a atribuit, prin licitație deschisă, un contract ce viza dotări pentru proiectul „Extindere UAMS Agigea prin înființarea unui centru de îngrijire a persoanelor cu afecțiuni Alzheimer”. Era vorba despre dotarea și echiparea noului corp de clădire D+P+1E+M a Unității de Asistență Medico-Socială Agigea cu diferite piese de mobilier.  

Citeşte şi Consiliul Judeţean Constanţa cumpără mobilier de la SC Logi Bic SRL (document)

Cine este SC Grand Art Construct SRL

În ceea ce priveşte firma câştigătoare, aceasta are drept obiect principal de activitate lucrările de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Asociat unic este Adrian Horea Negrea, acesta fiind şi administrator.

La doar câteva luni de la înfiinţare, la data de 11 octombrie 2009, Grand Art Construct a câştigat licitaţia pentru reabilitarea grădiniţei din Satu Nou, pentru suma de 469.809,47 de lei. În 2011, Grand Art Construct a fost contractată de DPPJ pentru executarea lucrărilor de reabilitare şi modernizare a grădiniţei din comuna Agigea, pentru suma de 987.000 de lei.  

La sfârşitul anului 2014, firma a raportat o cifră de afaceri de 3.056.745 de lei, un profit net de 637.386 lei, un profit brut de 768.313 de lei şi doar opt angajaţi. 

Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol. 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii