Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:47 12 08 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

City Protect SRL, una dintre cele mai cunoscute firme de pază din Constanța, are un nou administrator judiciar!

ro

01 Aug, 2022 15:34 700 Marime text


Societatea comercială City Protect SRL are un nou administrator judiciar! Recent, Tribunalul Constanța a admis cererea de numire a administratorului judiciar formulată de creditoarea DGRFP Galati prin AJFP Constanta.

Drept urmare, instanța a numit în calitate de administrator judiciar pe IGF EXPERT CONSULT IPURL & Casa de insolventa KSI IPURL cu un onorariu lunar de 200 lei şi un onorariu de succes in cota de 1 % fara TVA din sumele distribuite creditorilor, care va îndeplini atribuţiile stabilite prin Incheierea nr. 459/25.08.2021 a Tribunalului Constanţa.

„Dispune încetarea atribuţiilor administratorului judiciar provizoriu CII IACOB LORENA Stabileşte onorariu pentru activităţi desfăşurate de administratorul judiciar provizoriu CII IACOB LORENA până la termenul de judecata din data de 14.07.2022“, se mai arată în decizia tribunalului.

Despre IGF Expert Consult IPURL & Casa de Insolventa KSI IPURL
 
IGF EXPERT CONSULT este organizată sub forma de societate profesională unipersonală cu răspundere limitată şi este membră a Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă fiind înscrisă în Registrul Formelor de Organizare la numărul 11-0211 din lista practicienilor. În prezent societatea are în portofoliu un număr de peste 250 de societăţi comerciale, agricole, asociaţii familiale, etc. Societatea este activă încă din anul 2004 în domeniul administrării şi lichidării judiciare de societăţi comerciale. Capitalul social al IGF Expert Consult IPURL este de 115.630 lei si aparţine unicului asociat Gheorghe Ionescu

Noul termen în dosar a fost stabilit pentru data de 14 septembrie 2022.  

Asociat unic al City Protect SRL este Loredana Fănica Nache, care mai apare în Expert Prest Security Guard SRL , inactivă fiscal și în Protect Instal Security Guard SRL, și această firmă are datorii la ANAF.

City Protect SRL este o societate cu răspundere limitată, înființată în anul 2005, cu sediul în mun. Constanta, autorizată să își desfășoare activitatea economică, reprezentând „Activități de protecție și gardă“.  

La data de 25.08.2021, judecătorul sindic a dispus deschiderea procedurii falimentului în formă simplificată la cererea debitoarei în dosarul nr. 6270/118/2021 aflat pe rolul Tribunalului Constanța.

În octombrie 2020 societatea a fost supusă unui control fiscal ce a fost definitivat în martie 2021, în urma căruia au fost stabilite în sarcina societății obligații fiscale către bugetul de stat în cuantum de 581.862 la care se adaugă accesoriile aferente (dobânzi și penalități).
 
Deși societatea a depus eforturi în redresarea acesteia, incluzând cereri de eșalonări la plata depuse la ANAF Constanța, totuși lipsa de lichidități financiare a afectat activitatea societății, aflându-se în imposibilitatea de a plăti datoriile exigibile către creditori, conform BPI.
 
Foarte important, fostul administrator judiciar CII Iacob Lorena nu consideră, potrivit BPI, că există elemente care ar putea determina formularea unei cereri de atragere a răspunderii patrimoniale a administratorului statutar sau a altor persoane cu privire la situația financiară a firmei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Câștigător la„Arena Bucătarilor“!
Firma unui cunoscut Chef din Constanța a intrat în insolvență!


 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii