Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:25 17 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine va furniza servicii de asigurare a bunurilor proprietate publica si privata din cadrul CN APM SA (document)

ro

14 May, 2016 16:11 2345 Marime text

 

 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a atribuit prin negociere constractul „Servicii de Asigurare a bunurilor proprietate publică și privată din cadrul CN APM SA Constanța”, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut, potrivit licitatiepublica.ro.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit constarctul a fost Asocierea Omniasig Vig SA (lider) și SC Asigurarea Romaneasca Asirom Vig SA. Estimarea inițiaă a valorii contractului a fost de 2.664.000 lei fără TVA, iar valoarea totală finală a acesteia a fost 2.600.000 lei fără TVA.
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii