Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:44 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine va furniza echipamente medicale către punctele de prim ajutor de pe plajele din Constanța? (document)

ro

24 Jan, 2020 00:00 1808 Marime text

Primăria municipiului Constanţa a atribuit recent un contract de furnizare privind achiziţia de echipamente medicale obligatorii necesare pentru dotarea punctelor de prim ajutor de pe plajele din municipiului Constanţa. Contractul nr. 244255, în valoare de 80.462 lei fără TVA, a fost adjudecat de PRO RSQ SA (vezi secţiunea Documente).
 
Obiectul prezentului contract îl constituie achiziţia de echipamente medicale obligatorii necesare pentru dotarea punctelor de prim ajutor pe plajele din municipiul Constanta, astfel: trei paturi de consultaţii; trei dulapuri medicamente; trei tărgi lopată, dotate cu trei centuri de fixare; trei defibrilatoare semiautomate Lifepack 1000; trei aspiratoare de secreţii; trei rucsacuri de prim ajutor, în conformitate cu obligaţiile asumate prin prezentul contract şi conform adresei cu specificaţiile tehnice nr. 155610/13.08.2019 a Direcţiei Gestionare Servicii Publice.
 

Despre PRO RSQ SA

 
PRO RSQ SA are sediul social în Iaşi şi este administrată de Daniela Gavrilă, care este şi acţionar. Firma are ca obiect de activitate comercializarea de echipamente şi consumabile pentru salvarea vieţii în situaţii de urgenţă şi soluţii pentru domenii conexe precum terapia intensivă, ortopedia, centrele de instruire şi formare şi medicina legală.
 
În 2018, societatea a avut o cifră de afaceri de 843.880 de lei, un profit de 35.536 de lei, datorii de 135.896 de lei şi 4 angajaţi.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii