Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:26 24 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine se va ocupa de reabilitarea drumului spre ecluza Ovidiu (document)

ro

15 Mar, 2017 18:54 1642 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile SA Constanţa a atribuit un contract intitulat „reabilitare drum acces la ecluza Ovidiu , mal drept Canal Poartă Albă Midia – Năvodari”.
 
Au fost primite cinci oferte, preţul cel mai scăzut fiind criteriul de atribuire. Pentru suma de 1,962,925.29 RON, fără TVA, a câştigat Autoprima Serv SRL, potrivit licitatiepublica.ro.
 
Cu sediul în Constanţa, pe strada Nicolae Iorga, firma câştigătoare a fost înfiinţată în anul 1999, are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, şi se ocupă cu „lucrări de construcţie a drumurilor şi autostrăzilor”.
 
În cadrul societăţii figurează drept asociaţi, potrivit Registrului Comerţului, consultat la data de 15 martie 2017, Iudit Balagiu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50% / 50%, şi Adrian Balagiu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50% / 50%. Cei doi sunt şi administratori.
 
În anul 2014, SC Autoprima Serv SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 40.538.118 lei, un profit net al exerciţiului de 3.683.181 de lei şi 76 de salariaţi.
 
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii