Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:45 16 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine se va ocupa de asigurarea serviciilor de salubritate pe Autostrada Soarelui (document)

ro

10 Aug, 2016 19:12 1383 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Compania Nationala de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA a atribuit un contract intitulat „asigurare servicii de salubrizare în locurile de parcare şi grupurile sanitare situate pe Autostrada A1 si A2“ .

Conform licitațiepublica.ro, criteriul de atribuire al contractului a fost prețul cel mai scăzut. Firma câștigătoare este Financiar Urban S.R.L. Pentru asigurarea serviciilor de salubrizare situate pe autostrada A2, valoarea contractului este de 325517.00 de RON, fără TVA. Aceaași firmă se va ocupa de asigurarea serviciilor de salubrizare și pentru porțiunea A1. Conform datelor furnizate de Registrul Comerțului, firma a fost înfințată în anul 2003 și are drept domeniu de activitate colectarea deşeurilor nepericuloase. Capitalul social al firmei este de 500000 RON , integral vărsat. Asociat unic este Văsîi Gheorghe, născut 5 iunie 1958, Sat Bărăştii de Vede, Olt.

Acesta mai este acționar în zece firme, respectiv Agenția de Brokeraj A.B.A SA (radiată), Akta Telecom S.A (funcțiune), Alvileti Center SRL (funcțiune), Arsenal Design & Branding SRL (funcțiune), Arsenal Studioart SRL(funcțiune), Autotransport SA (radiată), Demn Tv SRL Pitești (radiată, lichidare), Demn Tv SRL Ialomița, Urziceni (radiată, întrerupere termporară activitate), Depozit Electrocasnice SRL(întrerupere temporară activitate) și Financiar Urban SRL(funcțiune). La sfârșitul anului 2015, firma Financiar Urban S.R.L, a declarat o cifră de afaceri de 32.162.613. De asemenea, firma a declarat un profit net de 5.125.035. Datoriile totale ale firmei sunt în valoare de 13.172.639 iar numărul mediu de salariați este 415.

În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii