Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:46 17 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine se ocupă de servicii de asigurare răspundere civilă pentru daune nucleare la Nuclearelectrica (document)

ro

20 Jul, 2016 23:14 1818 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
Societatea Naţională Nuclearelectrica SA a atribuit un contract intitulat „servicii de asigurare răspundere civilă pentru daune nucleare”, ce intră sub incidenţa acordului privind contractele de achiziţii publice.

Negociere fără anunţ de participare a fost tipul de procedură ales, preţul cel mai scăzut fiind criteriul de atribuire. Numele operatorului economic căruia i-a fost atribuit contractul este Nuclear Risk Insurers, din Marea Britanie. Estimat iniţial la suma de 4128000.00 RON, fără TVA, contractul a fost achiziţionat la valoarea de 3814082.80 RON, fără TVA.

În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.

Ti-a placut articolul?

Comentarii