Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:34 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine se ocupă de racordarea la magistrala de termoficare urbană în Cernavodă (document)

ro

15 Dec, 2015 22:47 2929 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Primaria oraşului Cernavodă a atribuit un contract privind „racordarea la magistrala de termoficare urbană a PT 35 şi PT 45 inclusiv mărirea capacităţii de transport pe tronsonul 119-217 din oraşul Cernavodă”.

Contractul presupune executarea de lucrări în vederea creşterii gradului de confort al locuitorilor din cartierul de locuinţe din zona cartierului Seimeni Nord din oraşul Cernavodă. Pentru acest contract s-au depus un număr de şase oferte, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut. După analiza ofertelor, a fost declarată câştigătoare asocierea dintre firmele SC Getnic Construct Serv SRL (lider) şi SC Pegas Impex SRL (asociat). Estimat iniţial la suma de 2,400,419.19 RON, contractul a fost achiziţionat la valoarea de 1,463,420.64 RON.

SC Getnic Construct Serv SRL, cu sediul social în Cernavodă, pe strada Canalului, nr. 12, are un capital social subscris de 380.000 de lei, integral vărsat, și are ca activități principale lucrările de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Firma este deţinută de Valentin Gherghiniţa (25%) şi Marius Gherghiniţa (75%), acesta din urmă fiind de la înfiinţare (noiembrie 2004) şi administratorul societăţii. 

Cu privire la cealaltă firmă, SC Pegas Impex SRL are sediul social în Cernavodă, pe strada Unirii, numărul 16, un capital social subscris de 2.300.000 lei, integral vărsat. Asociatul unic este Cristian Augustin Greavu, care deține și funcția de administrator.

Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii