Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:28 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine se ocupă de lucrări de construcții și adăposturi sociale la DGASPC Constanța

ro

29 Sep, 2016 13:10 2758 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a organizat o licitație pentru „Execuție lucrări de construcții și de adăposturi sociale «Supraetajare parțială corp parter existent, reconfigurare, amenajări interioare, reparații capitale imobil P+1E – locuință unifamilială, împrejmuire lot»”.
 
Au fost depuse șase oferte, iar câștigătorul contractului, potrivit licitatiapublica.ro, este Malcons-Com SRL, care a oferit cel mai scăzut preț.
 
Valoarea la care a fost atribuit contractul este de 622.000,27 de lei, fără TVA.
 
Despre Malcons-Com SRL
 
Malcons-Com SRL, societate cu răspundere limitată, a fost înmatriculată în Registrul Comerțului în anul 1994 și are sediul social în municipiul Constanța, strada Dionisie cel Mic. Asociatul unic al firmei este Liliana Manole, născută pe 16 octombrie 1967, în localitatea Hârșova, județul Constanța. Administrator este Liliana Manole. Firma are un capital social de 21.670 de lei, integral vărsat.
 
Firma a raportat, la finalul anului 2015, o cifră de afaceri de 739.606 de lei, cu un proft net de 131.335 de lei și un număr mediu de cinci salariați.
 
Malcons-Com SRL are ca domeniu de activitate „lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”. 

În secţiunea „Documente" a articolului puteţi citi anunţul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii