Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:15 16 08 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine furnizează energia electrică de joasă tensiune pentru sistemul de iluminat public în municipiul Constanța

ro

30 Mar, 2021 00:00 2860 Marime text
 
  • Municipalitatea a atribuit recent două contracte privind furnizarea de energie electrică de joasă tensiune pentru sistemul de iluminat public
  • Valoarea fără TVA a celor două loturi se apropie de 10 milioane de lei
  • Firmele sunt câștigătoare sunt Enex SRL și Getica 95 Com
 
Primăria municipiului Constanța a atribuit două contracte privind furnizarea de energie electrică de joasă tensiune Lot I și Lot 2 pentru sistemul de iluminat public din oraș.
Primul Lot aferent locurilor de cu funţionare în tarif joasă tensiune pentru orele de zi şi de noapte, în valoare totală de 8.255.938.81 lei fără TVA a revenit
societății ENEX SRL cu sediul social în Cluj Napoca.
 

Despre SC ENEX SRL

 
Firma are ca domeniul de activitate furnizarea de energie electrică și gaz natural, consultanță energetică, sisteme de telegestiune și monitorizare a datelor.
Activitatea ENEX SRL se desfășoara în localitatea Cluj-Napoca, Parcul Industrial Tetarom I, Strada Tăietura Turcului nr. 47/11, județul Cluj.
Societatea Enex SRL, înființată în august 2004, îi are ca asociați pe Ioan Socea, Pal Peter și Stefan Gadola.
Cel de-al doilea contract, de furnizare energie electrică de joasă tensiune la locurile de consum ale unității administrativ teritoriale municipiul Constanța - locuri de consum permanente în valoare totală de
914.543.88 lei fără TVA a fost semnat cu Getica 95 Com SRL.
 

Date despre Getica 95 Com SRL 

 
Potrivit Registrului Comerţului, societatea a luat fiinţă în anul 1995. Sediul social este în municipiul Râmnicu Sărat, judeţul Buzău. Capitalul social subscris, de 20.000 lei, integral vărsat, este compus din 2.000 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Tudose M. Săndel-Viorel este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de comercializarea energiei electrice.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii