Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:16 07 10 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ
a

Cine construiește și cât va costa noul sediu al Poliției Locale din Tulcea? (DOCUMENTE)

ro

19 Aug, 2022 00:00 1497 Marime text
  • Primăria Tulcea a atribuit un contract de lucrări de extindere și modernizare a sediului Poliției Locale
  • Pe o suprafață totală de 909 mp, se propune realizarea unui nou imobil pe o suprafață de apoximativ 156,20 mp
  • Valoarea contractului este de 1.540.219.18 lei, vezi secțiunea „documente”
  • Câștigătorul contractului este societatea Constart-Confort cu sediul social în comuna Sarichioi, județul Tulcea
  • Potrivit www.confidas.ro, compania a încheiat 25 contracte de achiziții publice în valoare totală de 993.308,31 lei, majoritatea cu instituții publice din județul Tulcea
 
 
Primăria Tulcea a atribuit un contract de lucrări de extindere și modernizare a sediului Poliției Locale și de instalare și dotare a sistemului de monitorizare trafic rutier în municipiu din cadrul Centrului transfrontalier pentru prevenirea și combaterea crimei organizate Tulcea.

Prin acest contract se urmărește realizarea unei construcții independente de construcția existentă, având regim de înălțime parter + 1 etaj, cu următoarele destinații: la parter - parcare acoperită pentru autoturisme, iar la etaj - dispecerat, cameră servere, birou operativ, sală de ședințe, birou pază, vestiare, pe strada Mahmudiei nr. 18-20.

Astfel, pe suprafața totală de 909 mp, se propune realizarea unui nou imobil pe o suprafață de apoximativ 156,20 mp. Imobilul propus va avea o înălțime maximă la cornișă de 5,85 m de la cota +-0,00 și o înălțime la coamă de 7,05 m de la cota +-0,00.

Clădirea se încadreaza în categoria de importanță “C" – normală – conform prevederilor H.G. nr. 766/1997, clasa de importanta a construcției: III conform prevederilor Normativului antiseismic P100, nivel de rezistență la foc II, conform prevederilor Normativului Sistemul de monitorizare a traficului rutier din Municipiul Tulcea va fi instalat în sensurile giratorii de la intrările principale din Isaccea și Constanța (Kaufland, Dedeman, Bariera Mahmudiei) și în cadrul centrului de poliție transfrontalier, respectiv a dispeceratului din acest centru, amplasat pe str. Mahmudiei nr. 18-20, Municipiul Tulcea și va fi compus din 4 camere inteligente cu infraroșu, rezoluție minimă de 12 MP, unghi de captare de 180 de grade.
Se vor efectua lucrări de montare a stâlpilor, instalarea cablurilor electrice, conectarea la baza de date a orașului.

Valoarea contractului este de 1.540.219.18 lei, vezi secțiunea „documente”.
 
Câștigătorul contractului este societatea Constart-Confort cu sediul social în comuna Sarichioi, județul Tulcea.
 
SRL-ul înființat în 2008 are un capitalul social subscris este de 317.000 lei, integral vărsat, compus din 31.700 părți sociale, fiecare a câte 10 lei.
Asociatul unic și administrator al societății este Alexandru Stignei.
 
Domeniul principal al societății este lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 
Pe anul fiscal 2021, societatea a înregistrat un profit de 670.579 lei  la o cifră de afaceri de 3.209.192 lei și un număr mediu de 17 salariați.
 
Potrivit www.confidas.ro, compania a încheiat 25 contracte de achiziții publice în valoare totală de 993.308,31 lei, majoritatea cu instituții publice din județul Tulcea.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Drumuri noi în comuna Sarichioi, județul Tulcea

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii