Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:09 24 09 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine asigură maşinile Poliţiei Constanţa şi pentru ce sumă (document)

ro

08 Jul, 2017 00:00 999 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Contractul pentru serviciile de asigurare obligatorie de răspundere civilă (RCA) pentru autovehiculele din dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa a fost atribuit companiei Fast Brokers - Broker de Asigurare, pentru suma de 172.000 de lei.  
 
De menţionat că pentru acest contract au fost depuse trei oferte, iar criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut.
 
Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante (IPJ) în ceea ce priveşte organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de achiziţie sunt: comisar-şef de poliţie Mircea Vizitiu (inspector-şef al IPJ Constanţa), subcomisar de politie Liliana Agbas, comisar-şef de poliţie Gabriela Filip, comisar-şef de poliţie Ioan Tomescu, agent-şef principal de poliţie Daniel Petrişor, agent-şef principal de poliţie Dorina Dumitrache.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a acestei licitaţii.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii