Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:06 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine asigură managementul de proiect şi auditul pentru „Centrul de excelenţă în turism şi servicii Tomis”

ro

11 Jul, 2013 00:00 3406 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa va plăti 135.300 lei pentru servicii de consultanţă management de proiect şi consultanţă în managementul execuţiei lucrărilor pentru proiectul „Centrul de excelenţă în turism şi servicii Tomis”, cod SMIS 40036. Contractul a fost atribuit, în urma unei cereri de oferte, firmei Structural ING SRL, cu sediul în Constanţa. Potrivit anunţului de atribuire, obiectul contractului constă în servicii de consultanţă pentru managementul proiectului şi consultanţa tehnică de specialitate pentru managementul contractului de execuţie a lucrărilor pentru proiectul „Centrul de excelenţă în turism şi servicii Tomis”, co-finanţat din Fonduri Structurale prin Programul Operaţional Regional 2007 – 2013, cod SMIS 40036.
Revenind la firma căreia i-a fost atribuit contractul, din datele oferite de Registrul Comerţului aflăm că SC Structural ING SRL are un singur asociat, Elena Ancuţa Stanciu, care, în prezent, nu mai figurează în nicio altă societate comercială. La sfârşitul anului 2011, firma avea o cifră de afaceri de 2.122.696 lei şi zece angajaţi.

Tot pentru proiectul „Centrul de excelenţă în turism şi servicii Tomis”, Consiliul Judeţean Constanţa va plăti 34.800 lei, de data aceasta pentru servicii de audit financiar. Firma căreia i-a fost atribuit contractul este SC HLB Freemark Audit SRL, din Bucureşti. Potrivit Registrului Comerţului, firma are doi asociaţi, respectiv Ion Anton (49%) şi Elena Antonaru (51%). La finalul anului 2009, firma avea o cifră de afaceri de 666.134 lei şi doi salariaţi.

Potrivit aceloraşi date de la Registrul Comerţului, Ion Anton mai figurează ca asociat în SC Callatis Properties SRL, cu sediul în 2 Mai, comuna Limanu, în SC Freemarkonsult International SRL, cu sediul în Bucureşti, în SC HLB Freemarkonsult SRL, cu sediul în satul Tătăreşti, judeţul Dâmboviţa şi în SC ISG Romania SRL, cu sediul în Bucureşti.
În ceea ce o priveşte pe Elena Antonaru, aceasta fogurează, în prezent, la Registrul Comerţului ca asociat şi în SC Expert Manager SRL, cu sediul în Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii