Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:30 18 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine a câştigat contractul privind transportul pacienţilor pentru hemodializă (document)

ro

28 Mar, 2017 18:52 1199 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei a atribuit, prin licitaţie deschisă, un contract privind „servicii de transport sanitar pacienţi hemodializă”, ce intră sub incidenţa acordului privind contractele de achiziţii publice.
 
A fost primită şi admisă o singură ofertă, fiind declarat câştigător, pentru suma de 2453400.00 RON, fără TVA, operatorul economic Ambulanţă BGS Medical Unit SRL.
 
Cu sediul în Bucureşti, firma câştigătoare are un capital social subscris de 1000200 lei, integral vărsat, şi se ocupă cu activităţi de asistenţă medicală generală. Asociaţi persoane fizice sunt Eduard-Daniel Oprea (cotă de participare la beneficii şi pierderi de 10% / 10%), Cezar-Costin Oprea (cotă de participare la beneficii şi pierderi de 10% / 10%), Valentina Oprea (cotă de participare la beneficii şi pierderi de 20% / 20%), Robert-Bogdan Oprea (cotă de participare la beneficii şi pierderi de 55% / 55%), Ionuţ – Eduard Sersea (cotă de participare la beneficii şi pierderi de 5% / 5%), potrivit Registrului Comerţului, consultat la data de 28 martie 2017. Administratori sunt Robert-Bogdan Oprea şi Ionuţ – Eduard Sersea.
 
Conform bgs.ro, BGS Divizia Medicală este liderul pieţei de transport dializă în România şi realizează aceste servicii la nivel naţional.  
 
Am sunat la un număr al firmei disponibil pe fişa de la Registrului Comerţului, pentru a afla pentru câte persoane se va realiza transportul, însă ni s-a spus că aceste informaţii au caracter confidenţial.

În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii