Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:01 15 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine a câștigat contractul de dirigenție de șantier pentru conexiunea la electricitate pe plaja Modern din Constanța?

ro

05 May, 2021 00:00 1955 Marime text
  • Municipalitatea a atribuit contractul de servicii dirigenție de șantier pentru aferent branșamentului electric de pe plaja Modern din Constanța
  • Rolumial Electric Experts SRL a mai mai proiectat și instalații electrice, sanitare, termice, HVAC, control acces, protecție împotriva incediilor și sonorizare pentru Sala sport polivalentă 5000

Municipalitatea a atribuit contractul de prestări servicii dirigenție de șantier pentru urmărirea și verificarea punctului de conexiune aferent branșamentului electric de pe plaja Modern din Constanța.

Contractul nr. 78049 a fost încheiat de primărie cu reprezentanții societății Rolumial Electric Experts SRL din Constanța.
Compania a mai proiectat și instalații electrice, sanitare, termice, HVAC, control acces, protecție împotriva incediilor și sonorizare pentru Sala sport polivalentă 5000 locuri din Constanța,
Constanta dar și multe alte obiective de investiții din județul Constanța dar și din țară.

Potrivit contractului, care poate fi studiat în secțiunea “documente”, valoarea lucrărilor este de 5.500 lei fără TVA.
 


Despre Rolumial Electric Experts SRL

Societatea înființată în 2017 în Năvodari este administrată de Romeo Lupu, cu punct de lucru și în municipiul Constanța.
În 2019, firma a raportat o cifră de afaceri de 1. 276. 646 lei, un profit de 864. 824 lei și înregistra datorii de 148. 651 lei.
Obiectul principal de activitate sunt acctivități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.


În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Citește și:

Licitație publică pentru branșamentul electric al Plajei Modern din Constanța

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii