Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:19 07 02 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CF Constanţa a decis ca o firmă din Braşov să repare sobele din clădirile deţinute (DOCUMENT)

ro

17 Nov, 2022 15:14 765 Marime text
  • Atribuirea a avut loc pe 10 noiembrie 2022, iar valoarea finală a fost de 208.005 lei
 
CNCF CFR Constanța – Surcursala Regională CF Constanța – Unitatea Operațională a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru reparațiile la sobe și coșuri de fum la clădirile de pe raza SRCF Constanța.
 
Lucrările necesare a fi executate se referă la demontarea sobelor și remontarea părții demontate, în cazul următoarelor defecte: rosturi lărgite între plăci, cahle defecte, cărămizile care căptușesc focarul sunt sparte sau căzute, canalele pentru evacuare gaze sunt fisurate sau înfundate, garnituri metalice nefixate corespunzător sau defecte, demontarea și remontarea totală a sobelor în cazul unor uzuri mari, construirea de noi sobe și coș fum, înlocuirea de uși focar, plită și grătar sobă, curățarea sobelor și a coșurilor de fum. Lucrările se vor executa la clădirile de pe raza SRCF Constanța utilizate în activitatea de exploatare și întreținere feroviară.
 
Atribuirea a avut loc pe 10 noiembrie 2022, iar valoarea finală a fost de 208.005 lei, firma câștigătoare fiind Lăcătuș Samuel Construct SRL.
 
Lăcătuş Samuel Construct SRL, în datele Registrului Comerţului
 
Cu sediul în comuna Ormeniş, judeţul Braşov, societatea Lăcătuş Samuel Construct SRL a fost înmatriculată în anul 2017. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părți sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Lăcătuş Gheorghe Samuel este asociat unic şi administrator al firmei care se ocupă de lucrări de învelitori, şarpante şi terase la construcţii.
 
În anul 2021, firma a raportat 2 salariaţi, la o cifră de afaceri de 1.125.404 lei, cu un profit de 195.314 lei. Compania a încheiat de-a lungul timpului 75 de contracte publice, în valoare totală de peste 3,7 milioane de lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei la care facem referire.

 
Citeşte şi:

Sobele din clădirile CF Constanţa, reparate de o firmă din Braşov (document)

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii