Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:08 16 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cernavodă cumpără două microbuze de la Electrical Business Center SRL (document)

ro

22 Nov, 2016 18:40 3416 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
Oraşul Cernavodă, judeţul Constanţa, a atribuit contractul privind achiziţionarea a două microbuze 19+1 locuri. Estimat iniţial la suma de 416.666 lei, contractul a fost atribuit pentru suma de 339.800 lei.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul este Electrical Business Center SRL Piteşti. Firma a fost înfiinţată în anul 2001 şi are ca principală activitate „comerţ cu ridicata al altor maşini şi echipamente“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului în data de 22 noiembrie, asociat unic şi administrator în firmă este Ionel Adrian Costache. Acesta mai apare în Advi Trading SRL (radiată) Electro Center AFM SRL (radiată), ambele din Argeş.
 
Potrivit vrajitorul.eu, la finele anului 2015, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 39.507.318 lei, un profit de 880.195 lei şi 48 de salariaţi.
 
În secțiunea „Documente“ a acestui material puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii