Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:41 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța achiziționează reactivi pentru sistemul Diamed (document)

ro

22 Sep, 2016 18:32 2559 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța a organizat o licitație pentru „achiziția de reactivi imunohematologie pentru sistemul Diamed”.
 
Câștigătorul contractului, potrivit licitatiapublica.ro, este Dialab Solutions SRL, care a depus singura ofertă. Societatea menționată a oferit cel mai scăzut preț pentru achiziția de reactivi imunohematologie pentru sistemul Diamed. Valoarea la care a fost atribuit contractul este de 172.445,80 de lei.
 
Despre firma câștigătoare
 
Dialab Solutions SRL, societate cu răspundere limitată, a fost înregistrată în Registrul Comerțului în anul 2008 și are sediul în Bucureși Sectorul I, strada Albac. Firma are un capital social de 97.260 de lei, integral vărsat. Asociatul unic este Koutonco LTD, cu sediul în Cipru, Agathonos. Directorul general este Teodora Voicu, născută pe 15 septembrie 1975, în București, iar administrator este Marius Nicolae, născut pe 18 septembrie, în București.
 
Potrivit vrajitorul.eu, Dialab Solutions SRL a raportat la finalul anului 2015, o cifră de afaceri de 18.759.337 de lei, cu un profit net de 655.211 de lei. Societatea are un număr mediu de 33 de salariați. Dialab Solutions SRL mai înregistrează și datorii în valoare de 4.207.052 de lei.
 
Dialab Solutions SRL are ca domeniu de activitate „comerț cu ridicata al produselor farmaceutice”.
 
În secţiunea „Documente” a articolului puteţi citi anunţul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii